Om företaget

Säljnavigation AB drivs av Annika & Bill JohanssonAnnika Johansson

Annika har arbetat som säljare i hela sitt liv och är fortfarande lika hungrig på att g��ra bra affärer. Hennes styrka är det stora kontaktnätet, erfarenheten och nyfikenheten på nya branscher.

Annika är aktiv inom kvinnors entreprenörsskap
Se mer här

Det som motiverar Annika är att se företag växa, utvecklas och framf����rallt få fart på försäljningen. Det är motorn i alla bolags framgång.

”Jag är bra p�� att sälja, vilket gör att du f��r tid att göra det du är bra på. Driva verksamheten.”

Annika är tävlingsmänniska. Hon är konsekvent, bearbetar kunder systematiskt och duktig på detaljer.

”Jag förstår vad kunden har för behov och då tar man också hem en order. Det gör mig jättelycklig. Segerkänsla – vi tog den!”

Annikas senaste bolag var en framgångssaga och tog 85 procent av marknaden.

”Det är resan till målet som ��r spännande. Det är min drivkraft. När det går bra måste jag ha en ny utmaning. Nu är det dags för den.”

Bill Johansson har ägnat merparten av sin karriär åt försäljning framför allt inom Horeca-sektorn (hotel,restaurang,café) och servicehandeln.
Bill har omfattande kontakter inom nämnda marknader och hans specialitet är storkundsavtal. Han är en utpräglad entreprenör och han har startat och drivit företag som i flera fall blivit marknadsledare inom sitt segment.

För att nämna några storkundsavtal som Bill tecknat: Choice Hotel Scandinavia, Scandic Hotel Norden, First Hotels, Best Western Hotels, Stena Line, Viking Line.

DITT BOLAGS TILLVÄXT ÄR VÅR UTMANING!